Dakbedekking

Op een daklekkage zit niemand te wachten. Vandaar dat het van groot belang is dat uw dak in goede staat verkeerd. Een dak gaat ongeveer 12 tot 15 jaar mee, afhankelijk van de gebruikte materialen en afwerking. Wanneer u een daklekkage heeft, of vermoed dat uw dak aan vervanging toe is, kunnen wij langskomen voor inspectie en advies. Tevens wanneer er een aanpassing in het dak noodzakelijk is, denk hierbij aan een dakdoorvoer of een lichtkoepel, zijn we u graag van dienst.

Isolatie is tegenwoordig een belangrijk punt. De kwaliteit van de gebruikte materialen worden ook steeds beter en de isolatiewaarden steeds hoger. Door het isoleren bespaart u in de winter op de stookkosten en het helpt u in de zomer de warmte buiten te houden. Wanneer u plannen maakt om het dak te vervangen is dat het ideale moment om de mogelijkheden op dit gebied te bekijken.

Bij het vervangen van het dak hoeft u nergens naar om te kijken. Van de toevoer van materialen tot het afvoeren van grind en oude dakbedekking, wij regelen het allemaal voor u.

Uiteraard geven wij 10 jaar garantie op uw nieuwe dak.